Modernizacja biurowca Trinity Park
icon

Modernizacja biurowca Trinity Park

Założenie projektowe sprowadzało się do przebudowy trzech Lobby wejściowych, powierzchni showroomu biurowego, projektu kantyny oraz odświeżenia wizualnego elewacji. Lobby wejściowe w budynku biurowym to połączenie funkcji użytkowej i reprezentacyjnej. Prestiżowy i elegancki charakter podkreślony został przez czarne panele Lacobel komponujące się z pozostałym wykończeniem ścian w kolorze czarnym z wykorzystaniem różnych materiałów. Monolit czerni został zestawiony z białym sufitem antresoli. Showroom nawiązuje charakterem do reprezentacyjnego wejścia. Zestawienie czerni z bielą komponuje się z wykończeniem typowym dla biur z wykorzystaniem materiałów miękkich - wykładziną oraz tapetą. Projekt powierzchni gastronomicznej w budynku biurowym miał stanowić przestrzeń kontrastującą do pomieszczeń biurowych i reprezentacyjnych Lobby. Odkrycie sufitu technicznego i wykończenie w kolorze czarnym powiększyło optycznie powierzchnię restauracji. Drewniane elementy wykończenia oraz zróżnicowane materiałowo siedziska dodają przytulności wnętrzu i zapewniają miejsce dla relaksu. Podział na różne strefy umożliwia użytkownikom wybór strefy w zależności od potrzeb i upodobania.

POWIERZCHNIA170,0INWESTORprywatny
PROJEKT2017REALIZACJA2017 - 2018
icon

Modernizacja biurowca Trinity Park

Założenie projektowe sprowadzało się do przebudowy trzech Lobby wejściowych, powierzchni showroomu biurowego, projektu kantyny oraz odświeżenia wizualnego elewacji. Lobby wejściowe w budynku biurowym to połączenie funkcji użytkowej i reprezentacyjnej. Prestiżowy i elegancki charakter podkreślony został przez czarne panele Lacobel komponujące się z pozostałym wykończeniem ścian w kolorze czarnym z wykorzystaniem różnych materiałów. Monolit czerni został zestawiony z białym sufitem antresoli. Showroom nawiązuje charakterem do reprezentacyjnego wejścia. Zestawienie czerni z bielą komponuje się z wykończeniem typowym dla biur z wykorzystaniem materiałów miękkich - wykładziną oraz tapetą. Projekt powierzchni gastronomicznej w budynku biurowym miał stanowić przestrzeń kontrastującą do pomieszczeń biurowych i reprezentacyjnych Lobby. Odkrycie sufitu technicznego i wykończenie w kolorze czarnym powiększyło optycznie powierzchnię restauracji. Drewniane elementy wykończenia oraz zróżnicowane materiałowo siedziska dodają przytulności wnętrzu i zapewniają miejsce dla relaksu. Podział na różne strefy umożliwia użytkownikom wybór strefy w zależności od potrzeb i upodobania.

POWIERZCHNIA170,0INWESTORprywatny
PROJEKT2017REALIZACJA2017 - 2018
b
c
aaaaaaaaaa

f